A Wall of Thank Yous

For every one I thank here, I am grateful.

@catwomanizer thank you Dea, dancing and having a good one! @silviakartikaa thank yoooou! @Stanley_Dirga  and a salute to you too sir, thank you! @jeynelson we’ll make more videos soon man, thank you! @OmAbdi amiiin, terima kasih doanya oom Abdiii @DragonoHalim  tengkyu ya Gon atas doanya @sofiesyarief and you stay awesome too! Thank you! @twis_ter semoga sukses juga ya, terima kasiiiiih! @adhityamulya  terima kasih ya, mas @jennyjusuf amiiin, makasih atas doanya ya Jen.. @editor_in_chic  aaw… thank you, Chic. Papa Bear (nggak terlalu) Jahat, and oh, fluffay! @AdiWriter thank you, the Hollywood expert of my timeline @MayumiHaryoto  thank you Mi-chaaan. Meeting soon! Hahaha! Steak! or.. kueh? @katarangga ay yo thanks much, holmes. *gangsta hug* @punyadee terima kasih ya, dee @si_anakmami terima kasih yaaa… syukurlah masih dinanti @ntanski terima kasih mbaaaak… tetap ‘naega jeil jal naga’! @TanyaPermato terima kasih doanya, buuuu… goes to you too @ferdinasiregar terima kasiiiih, minimal tetep Raya di sini @ruliharahap and to you, my brother, thanks much. We’ll get shitfaced again! @lurino terima kasih, Lur, long time no see @carnauval celebrated it is, sir. Thank you much @jauntyallegory terima kasih, one whose username somehow reminds me of Joey @vinodsteph amin amin amiiiin, courtesy of Youtube! God bless  you too Vin@BeckTum yay! Thank you so much, Becky @mimi_ika amiiin, terima kasih ya, semoga sukses juga. Yuk mari Walking Dead @Maylaffayza (lho ini kan adekku kok ada di sini) mau kadooo! @NiethaCutie thank you, and the best to you too @dmaristanto terima kasih, mas @widimulia biiiiiig hug for you too, Widiiiii…. thank you for the wishes @almaallysan will live life as much as I can, thank you so much! @dewiesetiawan terima kasih ya dewi @dhani_n oh will certainly stay beary, D. Thank yoooou @kasihphilia terima kasih, ya, Kasih, eh… @dayanalady God bless you too Dayana, thank you much @maya_larasati happy birthday to yoooou @UQUky di negeri Ciputat, yang ultah yang ditraktir, hihihi, thank youuuuu @Okyput hoorah bro, all the best to you too! @_subud amiiiin, terima kasih ya @wibowodea thank you! @BongzBerry bear six actual, good copy. Thank you sir! @chantalconcetta thank you dear chan-chan, kapan-kapan kita syuting lagi ya @millyshafiq thank you, Milly… semoga iPad nya segera diupgrade, hihihi @newsplatter thank you dude, kamu cantik dari hatimu *Cherrybelle choreo* @rahneputri terima kasih ya Rahne @alenale yes, it’s true, me ulang tahun, yaaaay! Thank yooou… @goenrock amiiiin, terima kasih atas doanya ya @Tomas_Bergi thank you and GBU too, mas @JheRompu thank you so much, and you keep gorgeous toooo! @kikifitrah ihhiy juga! Thank yoooou @fickka thank you, may you have a wonderful day too! @RAGEdonna thank you, tante @ulil terima kasih ya mas, oh it’s the best tiramisu! @spybreak hooah! Thank you sir! Lock and load and strike a pose! @Loysye yeay! @babanyakayril thank you so much kind sir, how’s the little one? @masova terima kasih, mas, eh, ova, eh… sehat sejahtera juga yaaaa @cammylo thank you cammy @atesarah amiiin, will do so! @lifejoy I am in tears reading your wish, thank you. May SNSD and T-ara be with you. @amasna thank you man, was an intimate ‘moment’ we share there, hahaaaa @jakafe amin budeeeeeee,  terima kasih yaaaa… semoga bakery nya makin sukses… iya nih pengen gadget @qnoy2k terima kasih banget doanya Kenny. Sekarang jadi “new iPad” maunya. @akurizki terima kasih, sama-sama semoga makin keren maenannya ya @sitanursanti hip-hip, huraaaa! Terima kasih yaaaa… @msaftr thank you, will stay..something lah pokoknya, hahaha @israkhmellia thank you Melly, cubit juga ah @_FredFerry aih sakses mencapai tarjeeeet, sama-sama ya booo, terima kasiih @Tony_Tham thank you, my K-pop consultant @UncleRio and best wishes to you too, kind sir @wiwikwae terima kasih mbake, sehat dan bahagia jugaaaaa @AndaTriadi younger than tomorrow, yes! Thank you Anda @mislindaa thank you, Blackjack! @RieZna thank you so much @dpramaditha terima kasih dari papa yang tidak jahaaaat @lyndaibrahim Nutellanya abiiiis… thank you so much @sheque ah… thank you admiral Sheque. Nanu nanu. @tikagecin thank you Tika @annisast jajan pasar foreverrrr! Thank you for the wish @atriadjo and all the best to you too! @vabyo terima kasih bro, peluk matjho! Warung Ngebul di Senayan kan? Eh.. @f_fz terima kasih, bro, iya nih lagi nunggu produksi lagi, seriusss @kocai_ thank you for the kind wish, Mr. Android expert! @anggaelfuego muchas gracias, el fuego! @twittibeth amiiiin, terima kasih banyak atas doanya ya… @fannyrahmasari cheers and thank you, Fanny, kapan-kapan ke Signora Pasta bareng ya @chaard thank you brooo @giezka terima kasih, sama-sama ya… sehat selalu & sejahtera @r_hakim very flattered, sir, and thank you @JoRivai Pisces FTW! And a happy birthday to you too then @abetpunx ah, that sounds like a triple threat! Thank you, you! @DanielZiv finally, yes, this time it’s moi and not ol’ trending Taufik, thank you, good man. @gemiagung terima kasih atas doanya, mas… sama-sama yaaa @afwika ihiy “oom-oom favorit”, terima kasih yaaaaa… @irajoir thank you soooo much for the kind wish ma’am @tajakusumah and may we all always have good mornings, thank yooou… @k3moy mari berkaryaaaa… terima kasih ya, mas…@cupidaja makasih ya dear Cupiiid, salam buat masnya dan Noaaaaaah @ted_kho thank you mister Kho @InNath thank you so much ya mbak Inne… @iwibs panda? Panda yang manaaa? Hihi… terima kasih, Intaaaan @ichwanpersada amiiiiin, sakseis juga buat mas ya… kapan kerja bareng lagi? @pipis terima kasih ya, oom Pip! Yay! @NonaVia thank you, V. Best of luck for you too! We’ll have coffee! @franspurnama thank you sir… thata be nice, losing weight…. mesti main airsoft lagi.. @inemsipelayan terima kasih, ineeem, mau diapain aja deh yuuuk… eh.. @thohirsy thank you so much dear queen geek of the universe, and oh by the way that is an endearing compliment. @montytiwa terima kasih monty chibiiiii, sama-sama stay beautiful yaaaaa… @FXArdhi thank you so much, maybe you’ll get to meet her too someday, who knows right? @akhyar98 thank you so much sir speed racer, stay sharp as always @siEwink much thanks bro, you have a great year too @ajiakasyah I am very honored, thank you, may your mornings will always be good @ajiwar will try my best to pretend I’m funny sir, thank you! @dbrahmantyo and all the best wishes to you too, thank you! @lucywiryono thank you Lucyyy… damn I should’ve stopped by at HolyCow! @SaulRaja terima kasih baginda raja! @Hafiz_Husni terima kasih ya, kosa kata baru nih, ‘sarcutesm’ @miund will be forever young, thank you and stay loud! @dianbheno all the best for you too, B… tapi di sini aturannya yang ultah yang ditraktir, hahahaha.. @social_junkee thank you! @hilfeb ah, no such thing as belated for me, thank you so much! @DAMITCH amiiiin, terima kasih doanya sejagat sayaaa @monsinch will try to keep them up, thank you so much! @mrs_alyn sama-sama tetap sehat dan semangat juga ya, terima kasih nyonyaaah.. @unietorih terima kasih ya neng, stay awesomest! @misshitta I take that as a greeting, anak sepedahan, stay gorgeous! and oh 38. @qorayzone thank you much, tantee @dadhoots meoow, I can has dokam and cireng! thank yoooou! @tweetira thank you so much, pantesan punggung berat ada yang nemplok @kennedymuslim BFF where have you been? thank you and yes I miss you too, eh… @KristyNelwan thank you, gorgeous! @St_agustaf wah bisa ge’er nih gue, thank you man. Wish you the same! @dalam_dian terima kasih ya iPad 3 nya, kok nggak kelihatan ya? Haha thank you, bro. @rezasetiawan will enjoy an entire month but can never compete with your good eats, thank you so much bro! @MayangSchreiber where have you been? Thank you and yes Dinkers, a month long celebration! Food! @TantyDunn terima kasih Tanty… same good wishes for you @ti2dj bearhug jugaaaa, nggak telat kok, ultahnya sebulan, hihihi. asyiiik mau dinyanyiin.. @ViraGutubela amiiiin… sukses buat kamu juga, terima kasiiih… @retroKUin terima kasih, pengennya sih lebih keren lagi. not belated, thank you! @_kembang steaks and beers! such an awesome wish, thank you! @aMrazing not the last apparently, thank you and yes, ‘bingke’ would be sweeeet! @junico7 all the best to you too, thank you! @flimFS thank you very much mr. strange picture, bless you @JohanJT thank you Jo, will try to stay as ‘papa bear’ as possible! @KaniaKismadi terima kasih ya Kania, cheers juga! @margrietloen emang nggak pernah lupa ya Iet, terima kasih banget, God bless you! @happygojhapy iya ulang tahun, terima kasih ya, tertanda, oom kece. @fb_i thank you, bro. Wish you best of luck in your adventures @nan_aditia tararengkyu bro, best wishes for you. ‘autosmile’ mode, on. @astridnoe nggak telat kok, sampe akhir bulan. thank you so much, Astrid, yaay! @ismanhs despite you’re being old and wide now, calling you kid bro is still an endearment, thank you, kid bro. Success and health for you.

Iklan